Πολιτική Επιστροφών – Ακυρώσεων

Πολιτική Επιστροφών

To www.2aaprons.gr σας προσφέρει για αγορά μέσα από τις σελίδες του προϊόντα που έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητά τους. Παραταύτα, μπορεί να υπάρξει περίπτωση να επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

Μας ενημερώνετε με γραπτό μήνυμα (email) για το πρόβλημα που παρατηρήσατε στο [email protected] αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας στο θέμα του μηνύματος. Απαραίτητη προϋπόθεση αντικατάστασης να μας επιστραφεί ανέξοδα το εν λόγω προϊόν/ Η αντικατάστασή του γίνεται μετά την παραλαβή του «ελαττωματικού» από το κεντρικό κατάστημα 2A Aprons ή σας αποστέλλουμε εκ νέου το προιόν.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

Μας ενημερώνετε με γραπτό μήνυμα (email) για το πρόβλημα που παρατηρήσατε στο [email protected] αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας στο θέμα του μηνύματος. Απαραίτητη προϋπόθεση ακύρωσης να μας επιστραφεί ανέξοδα το εν λόγω προϊόν.

Επιστροφή Χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ή επιστροφής προϊόντων

Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη (σε περίπτωση που έγινε κατάθεση), είτε  με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη. Το www.2aaprons.gr δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.